Szárazépítészeti Design

Egy romantikus ebédlő átváltoztatott ragyogó arca (5 kép)

Adott ez a szoba, mely tele van sötét színekkel: a fal, a függöny, a lámpaburák… Az összhatás egy  komorabb, melankolikusabb teret tükröz vissza, mely ráadásul sokkal kisebbnek is tűnik. AKKOR VÁLTOZTASSUNK EZEN EGYÜTT LÁTVÁNYOSAN! 🙂Most felsorolom azokat a lehetőségeket, melyek által a fény, a világosság ragyogását becsempészhetjük a szoba falai közé. 1. Megfelelő falszín választása:A legszembetűnőbb… Tovább »

Vintage otthon – kopottas tárgyak, megfakult emlékek szentélye (13 kép)

Ez a szeretett otthon az 1900-as években született Illinois államban – USA,  és a mai napig gyarapodik mesés hétköznapi kopottas ereklyékkel, megfakult tárgyakkal. Felidézi méltón a régi korok emlékeit, miként egy kiskanálra, egy ékes kitűzőre vagy egy ódon fűzős bőr bokacipőre vetjük pillantásunkat. Mesélnek szavak nélkül, csendben a maguk egyszerű szépségével. Vintage – szereted ezt a stílust? Netalán te… Tovább »

Felújított svéd otthon – Skåne-i otthontúra (11 kép)

Ez a letisztult vintage stílusú otthon a svédországi Skåne-ben található. A házat eredetileg 1923-ban építették, de napjainkban felújították a kor és a lakók személyiségére szabva. forrás Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz. Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem! Köszönöm!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!