Szárazépítészeti Design

Mesebeli spanyol rusztikus szálloda LOVE – ENJOY – SMILE – RELAX lakosztályokkal (32 kép)

Ez egy vidéki kicsiny szálloda a spanyolországi Regencós városkában, melynek épülete 1704 körül épülhetett. A jelenlegi arculatát a Coblonal Arquitectura tervezte megbízói számára.Can Casi-ban 4 nagyon különleges lakosztály került kialakításra, melynek egy-egy pozitív érzés nevét adták: LOVE – ENJOY – SMILE – RELAXA névadó helyiségeken belül próbálták az érzéseket vizuálisan is megjeleníteni a térben, mind anyagában mind színeiben, természetesen szem előtt tartva a… Tovább »

Nyári bunker – nemcsak gyermekeknek (13 kép)

Tegyük fel, hogy most nyár van. 🙂 Szeretnéd elalvásnál hallgatni a békák szerelmi kuruttyolásait illetve addig bámulni éjszaka sötétjében a csillagokat, amíg álomra nem szenderülsz? Sőt, esetleg már a harmadik X-et is magad mögött tudod, így a kényelmes alvás is fontos számodra? Akkor ajánlom a figyelmedbe a németországi Baumraum cég kínálatát. Ezt a magaslaton álló faháztípust egy  münsteri család kertjében… Tovább »

80 éves tengerparti bungaló terve kelt életre Louis Vuitton által (23 kép)

Charlotte Perriand építésznő, tervezőnő, fényképész, formatervező – a neve a 20. század első felében példaképként hatott minden olyan nőre, akik követni kívánták ezeken a pályákon. Ez a faszerkezetű nyaraló 1934-ben egy magazin által kiírt verseny kapcsán került papírra. A verseny célja az volt, hogy minél szélesebb társadalmi réteg tudjon nívósan a tengerparton nyaralni. Mivel csak a második helyet… Tovább »

Horvátországi napfényes villasor – Golden Rays (27 kép)

Csábító tengerpart és modern, luxus minőségű üdülőhely – ez a minőségi kettősség ötvözi azokat a villákat, melyek a horvátországi Primoštenben épültek. A tenger felől jól kivehetőek az építmények szögletes vonalaim, mégis letisztult vonalaival harmonikus kapcsolatban került a gyönyörű tengerparti környezettel. A ház hatalmas teraszairól a végtelenbe nyúló tenger sós illata, a napsütés melengető cirógatása, a hullámok monoton lüktetése zavartalanul… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!