Szárazépítészeti Design

Stílusos skandináv tetőtéri otthon (21 kép)

Tetőtérben élni életforma: van, aki szereti, van, aki ki nem állhatja, köztes út nem létezik. Egy tetőtéri otthonban mindennél fontosabb a fény, a világos színek, hogy a ferde falak nyomasztó érzését ellensúlyozni lehessen és becsalogassuk a napfényt a gerendák alá. A következő képeken bemutatott stockholmi otthont látva az embernek első pillanatban nem az jut eszébe,… Tovább »

TOP10 – Álomszép fedett verandák (10 kép)

A veranda, amely átmenetet képez a lakás belső terei és a kert között, a ház névjegye: itt fogadjuk a hozzánk látogatókat, itt alakul ki az első benyomás az otthonunkról. Ha lehetőségünk van rá, ne sajnáljunk időt és pénzt fordítani a kialakítására! Egy megfelelően berendezett zárt veranda nem csak szemet gyönyörködtető lehet, hanem praktikus is: betöltheti… Tovább »

Heti TOP10 – Kültéri inspirációk (10 meseszép fotó)

A jó idő közeledtével egyre gyakrabban fordul elő, hogy bár négyzetméterben nem csökkent lakóterünk mérete, mégis szűkösebbnek látjuk, mint addig: a napsütéses órák számának emelkedésével fizikai, biológiai, pszichikai késztetést érzünk arra, hogy kimozduljunk a természetbe, otthonunkkal a kert felé terjeszkedjünk. A terasz olyan, mintha az embernek lenne egy szobája a szabadban is. Egy nyitott, szellős,… Tovább »

50. heti TOP 10 – Idillikus télikertek (10 kép)

A kopárrá váló téli táj látványa pár emberben rosszkedvet, tétlenségből adódó feszültséget is okozhat – hiszen a napsugarak jótékony hatásai is a tél közeledtével egyre inkább ritkulnak, és vidéki embereknél a kertészkedés hiánya miatt akár rossz közérzet is kialakulhat. Ezen tűnődve idővel egy kis villanykörte is felgyulladhat megoldásként a fejünkben, és a homlokunkra csapva együtt felkiáltunk az ég felé:… Tovább »

48. heti TOP 10 – Mesés kerti pihenők (10 kép)

HÉTFŐ (november 24.) 48. hét – KERTI PIHENŐ TOP 10 Megfelelően kialakított pihenőhelyeket nem csak nyáron vehetünk birtokba, hanem akár a hidegebb idő beköszöntével is, amikor a nap még kellő meleggel tudja bőrünket simogatni. Bátran tegyük és egy kedvenc könyv vagy magazin társaságában akár hosszú perceket is tölthetünk el. A mai napon erre hozok inspiráló megoldásokat! Főszereplőként… Tovább »

44. heti TOP 10 – Mesés kerti pihenők (10 kép)

HÉTFŐ (október 27.) 44. hét – KERTI PIHENŐ TOP 10 Megfelelően kialakított pihenőhelyeket nem csak nyáron vehetünk birtokba, hanem akár ősszel amikor a nap még kellő meleggel tudja bőrünket simogatni. Bátran tegyük és egy kedvenc könyv vagy magazin társaságában akár hosszú perceket is tölthetünk el. A mai napon erre hozok inspiráló megoldásokat! Neked melyik lett a… Tovább »

42. heti TOP 10 – Mesés kerti teraszok (10 kép)

HÉTFŐ (október 13.) 42. hét – TERASZ TOP 10 Mindegyik évszaknak meg van a maga szépsége. Az Ősz meleg színekbe festi a fák lombkoronáját; hűvösebb éjszakáival előveteti velünk a puha kötött takaróinkat; merengünk a meleg gyümölcsteákat szorongatva az ablak előtt; önfeledten örülünk minden egyes napsugárnak, mely cirógatja az arcunkat; szökkenéssekkel közlekedünk egy esősebb hétköznapon… Neked mit jelent az… Tovább »

41. heti TOP 10 – Mesés kerti teraszok (10 kép)

HÉTFŐ (október 6.) 41. hét – TERASZ TOP 10  Hétfőként most már a Houzz.com weboldalról hozok válogatást, mely az elmúlt héten a legnagyobb tetszést aratta a felhasználók között. Kellemes nézelődést hozzá! Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz. Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem! Köszönöm!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!