Szárazépítészeti Design

Tengerparti otthon a napsütötte Palm Beach-ről (11 kép)

Bemutatásra kerül most egy tengerparti rezidencia a floridai Palm Beach-ről, melyet a Krista Watterworth Design Studio valósított meg a megrendelői számára.A ház közösségi tereiben a fehér alapszínszín és a kékes-szürke pasztellesebb árnyalatát részesítették előnyben. A geometrikus formavilág és a klasszikusabb stílusú lakberendezés elemei ízléses összhangot alkotnak a terekben és a látványuk egy stílusos folytonosságot tükröz. Érdekessége az otthonnak, hogy a szülői… Tovább »

A varázslatos türkiz és bézs harmóniája egy modern otthoni térben (23 kép)

Adott egy kettő szobás otthon, melyből egy hangulatos modern lakást varázsoltak.Fő irányvonal a türkiz és a homokbarna kapcsolata, mely az egész felújítási projekt vezérszára.A nappalis-konyhás-étkezős térben csupán fűszerként nyúltak ehhez a vibráló színhez, viszont a fürdőszobában árad a falakból a tengeri kékség.A 2 szín kapcsolata a tengerpart pihentető, megnyugtató de egyben feltöltő hatását, hangulatát képes becsempészni… Tovább »

Elképesztően kedves vidéki otthon a tengerparton (15 kép)

Bemutatásra kerül most egy kedves vidéki otthon, mely az amerikai Katama Bay tengerpart közeli részén fekszik, Edgartown városában, Massachusetts államban. A fehér és meleg színű anyaghasználat, a napsütötte tágas helységek, a klasszikus lakberendezés és a tengerparti hangulat együttes ötvözeteként született meg ez az otthon, melyet a Martha Vineyard Interior Design csapata valósított meg a család számára.Fényképeszte: Eric Roth Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes… Tovább »

Ausztrál tengerparti otthon – tágas terek és a fehér bűvöletében (12 kép)

Bemutatásra kerül most egy hangulatos otthon, mely az ausztrál Sorrento tengerpart közeli részén fekszik. A fehér és meleg színű anyaghasználat, a tágas helységek, a klasszikus és modern lakberendezés együttes ötvözeteként született meg ez az otthon, melyet a Canny csapata valósított meg a család számára. Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem! Köszönöm!... Tovább »

Barbadoson kiadó egy ámulatba ejtő romantikus villa (12 kép)

Unod a téli viszontagságokat? a latyakos utakat, a csontig hatoló hideg szelet…Akkor most picit kiszakítalak ebből a hideg valóságból és elrepítelek Barbados tengerpartjára. Egy kiadó villát mutatok be Neked, melynek a neve is nőies lakberendezői stílusra utal: Pink CottageA villa színpalettája főleg a pasztelles pink árnyalatait és a tengerparti életérzést teremti meg a villa falai… Tovább »

Pozitív energiával és mesés színekben telített krétai otthon (9 kép)

Egy krétai fiatal házaspár szeretett volna egy kényelmes, tágas és modern otthont maguknak, mivel sok időt töltenek együtt családtagjaikkal és baráti körükkel közösen a tengerparti faluban Chania-án.Az ötlet számukról pedig eléggé rendhagyó volt, hiszen helyiségenként egy évszakot szerettek volna megjeleníteni. Elina Dasira Interior & Lighting Design Studio-t kérték fel, hogy egyedülálló elképzelésüket öntse a lakás falai közé…. Tovább »

Ausztrál tengerparti otthon Walter Barda elképzelésében (11 kép)

Walter Barda Design nemrégen fejezte be ezt a bámulatos tengerparti otthont, mely Watsons Bay-en található. (Sydney, Ausztrália)A képeket végignézve egyből két kedvenc helyem lett – az egyik a tetőterasz a csodás épített kemencéjével – a másik a fürdőkád…  Neked van kedvenc zugod ebben az otthonban? ♥ Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.Így nem maradsz… Tovább »

Luxus mediterrán tengerparti villa a tengerentúlról (22 kép)

Laura Oatman Architects elképesztő mediterrán villát tervezett a kaliforniai tengerpartra. Grandiózusan megalkotott terek alkotják az otthont, mely láttán az állunk is leesik. Te is így vagy ezzel? Melyik mesés részletét teleportáltatnád a saját otthonodba? Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz. Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről… Tovább »

80 éves tengerparti bungaló terve kelt életre Louis Vuitton által (23 kép)

Charlotte Perriand építésznő, tervezőnő, fényképész, formatervező – a neve a 20. század első felében példaképként hatott minden olyan nőre, akik követni kívánták ezeken a pályákon. Ez a faszerkezetű nyaraló 1934-ben egy magazin által kiírt verseny kapcsán került papírra. A verseny célja az volt, hogy minél szélesebb társadalmi réteg tudjon nívósan a tengerparton nyaralni. Mivel csak a második helyet… Tovább »

Tengerparti családi ház Ausztráliából (18 kép)

Ausztrália Pittwater tengerparti városába telepedő nyugdíjas korú házaspár felkérte Andrew Burges építész csapatát, hogy tervezzen számukra a környezetbe tökéletesen illeszkedő otthont. Az otthon méreteit jellemzi, hogy népes család tölti itt a hétvégéit, saját gyermekeik és számos unoka érkezik napokra látogatóba a nagyszülőkhöz. A ház külső karakterének bele kellett illeszkednie a korábban épült Palm Beach-i házak miliőjébe,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!