Szárazépítészeti Design

Krebsz Zsuzsanna – Egy pihenésre berendezett csigaház (14 kép)

Ez a szinte egyterűvé tett lakás egy középkorú hölgy kikapcsolódásra, pihenésre berendezett “csigaháza”, ahová belvárosi otthonából hétvégéken kiruccan. Megbízóm állandó lakását is én terveztem, tehát ismertem igényeit a kevésbé megszokott megoldások iránt. Skandináv egyszerűségre törekedtem és a lehető legnagyobb tágasságra, ami 65 négyzetméteren megvalósítható. A tolóajtók csak jelképesen szeparálják a hálót, amellyel egy térben került… Tovább »

Stílusos skandináv tetőtéri otthon (21 kép)

Tetőtérben élni életforma: van, aki szereti, van, aki ki nem állhatja, köztes út nem létezik. Egy tetőtéri otthonban mindennél fontosabb a fény, a világos színek, hogy a ferde falak nyomasztó érzését ellensúlyozni lehessen és becsalogassuk a napfényt a gerendák alá. A következő képeken bemutatott stockholmi otthont látva az embernek első pillanatban nem az jut eszébe,… Tovább »

Skandináv fehérség meleg színek ölelésében 39m2-en (10 kép)

Az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendenek a skandináv stílusú otthonok, lakásbelsők. Bár vannak olyanok is, akik a túl sok fehéret sterilnek tartják, hiányolják a színeket s az általuk keltett dinamikát ezekből a lakásokból. A következő stockholmi lakótérben szintén a fehér szín dominál, de a meleg színű fapadló, a zöld növények, a nappali hangulatát meghatározó szőnyeg,… Tovább »

Svéd tágas tetőtéri otthon a barna és a fehér bűvöletében (20 kép)

Bemutatásra kerül most egy elegáns városi tetőtéri lakás, mely az svéd Norrbackagatan városában található.A fehér és melegbarna színhasználat keveredése, a napsütötte tágas terek, a modern-tradicionális lakberendezés és a skandináv letisztult stílus együttes ötvözeteként született meg ez az otthon, melynek alapterülete 2 szinten közel 120 m2.Amennyiben költözésre szánnád el magad, akkor bátran kutakodj további otthonok után az alábbi linken – mivel ez idő közben már gazdára lelt. Tradition Svéd… Tovább »

Fiatalos skandináv otthon egy tetőtérben 30m2-en (18 kép)

Stockholm egyik negyedében található az a 1918-ban épített ház, melynek most a tetőterében teszünk egy virtuális otthontúrát. Maga a lakás csupán 30m2 területen fekszik, de ötletes lakberendezésével sikerült funkcionálisan elválasztani az adott teret. Fiatalosan letisztult képet alkot – a fiatalok életkezdéshez kell ennél több?A közelmúltban értékesítették 263e $-ért. forrás Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.Így nem maradsz le… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!