Szárazépítészeti Design

TOP10 – Csodálatos mediterrán-vidékies konyhák (10 kép)

Lehet egy konyha kicsi vagy nagy, világos vagy sötét, ultramodern vagy kissé elavult, esetleg felújításra szoruló, mindenképpen az életünk része. Míg korábban az otthonok egyik legjelentéktelenebb helyiségének számított, mára rangot kapott: a közös főzés-közös evés, mint társasági esemény elterjedésének köszönhetően közösségi színtérré lépett elő. A mai válogatásban vidékies-mediterrán hangulatú konyhák kerülnek terítékre. Mindkét stílus esetén… Tovább »

Mesebeli spanyol rusztikus szálloda LOVE – ENJOY – SMILE – RELAX lakosztályokkal (32 kép)

Ez egy vidéki kicsiny szálloda a spanyolországi Regencós városkában, melynek épülete 1704 körül épülhetett. A jelenlegi arculatát a Coblonal Arquitectura tervezte megbízói számára.Can Casi-ban 4 nagyon különleges lakosztály került kialakításra, melynek egy-egy pozitív érzés nevét adták: LOVE – ENJOY – SMILE – RELAXA névadó helyiségeken belül próbálták az érzéseket vizuálisan is megjeleníteni a térben, mind anyagában mind színeiben, természetesen szem előtt tartva a… Tovább »

270 éves épület elképesztő átalakulása egy mediterrán-rusztikus stílusú gyöngyszemmé (28 kép)

A 1746-ben épített épület rusztikus kőfalai közé álmodott Paolo Fracasso építész egy luxus szállodai környezetet olaszországi Martanoba.Így született meg a Relais Masseria CapasaA terekben harmonikusan egymásra talál a letisztult színvilág, a tradicionális építészet, a mediterrán hangulat, a rusztikus stílusvilág és a modernitás. Elképesztő szépségét egyedi megvilágítási megoldásokkal és design lámpák által még jobban kiemelik.        .        Ha tetszett az… Tovább »

Mallorcai mediterrán villa azonnal költözhető (22 kép)

Ez a fényűző villa Puerto de Andratx meseszép dombjain terül el  a spanyol Mallorca szigetén. Jelenleg megtalálható a New Level Ingatlaniroda kínálatában, így aki esetleg szeretne egy lenyűgöző mediterrán környezetben élni – annak ajánlom a figyelmébe! Pár adat az ingatlanról: 2500 m2 területen helyezkedik el egy 890m2 otthon, melyhez egy különálló vendégház is tartozik. 6 hálószoba hozzá… Tovább »

Luxus mediterrán tengerparti villa a tengerentúlról (22 kép)

Laura Oatman Architects elképesztő mediterrán villát tervezett a kaliforniai tengerpartra. Grandiózusan megalkotott terek alkotják az otthont, mely láttán az állunk is leesik. Te is így vagy ezzel? Melyik mesés részletét teleportáltatnád a saját otthonodba? Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz. Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről… Tovább »

Provance-i csodálatos francia birtok Scottsdale-ben (15 kép)

David Michael Miller Associates munkái közé tartozik ez a szép vidéki francia birtok, melynek pikantériája, hogy az arizonai Scottsdale-ban található. Az otthont újonnan építették, melynél hűen követték a Dél-Franciaországra jellemző provance-i építészeti és lakberendezési stílust. Hatását még jobban erősítette, hogy számos alapanyag beszerzési lelőhelye is innen származik. Belépve az otthon ajtaján egy vidéki időutazásban veszünk részt,… Tovább »

Napsütötte mediterrán luxus Malibuból (19 kép)

Bámulatos mediterrán villában túrázunk ma, melyet Paul Brant Williger tervezett, a kaliforniai Malibuban. Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz. Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem! Köszönöm!  ... Tovább »

Napsütötte földi paradicsom Carmel völgyből (22 kép)

Barátságos, meleg színek, klasszikus formák és anyagok jellemzik annak a többgenerációs családnak az otthonát, akik egy igazi mediterrán típusú házat álmodtak maguknak a kaliforniai Carmel völgyben…   Kíváncsi vagy a folytatásra? ITT elolvashatod!Folyamatosan frissülő blogtartalom a Reblogon.http://inspiralo-otthonok.reblog.hu/   Csatlakozz a Inspiráló Otthonok népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló… Tovább »

Mesés toscanai hangulat és mediterrán stílus egy amerikai otthonból (25 kép)

A háztulajdonosok felkeresték  az Eklektik Interiors irodát, hogy a terveik által teremtsék meg számukra a 8800 négyzetméteres birtokon  a hamisíthatatlan toscanai életérzést, mely látványában és hangulatában is elrepít az olasz szőlőbirtokok lenyűgöző világába. A képeket végignézve sikerült megvalósítani az álmukat. A felhasznált anyagok kiválasztásánál fontos szempontként szerepelt, hogy valóban rusztikusan hasson a térben – így újrahasznosított, valósan megöregedett… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!