Szárazépítészeti Design

Micro loft lakás természetes nyersfa ölelésében (7 kép alaprajzzal)

Nagyon sokféle kisméretű lakás létezik: van, ahol az alaprajz lehetővé teszi, hogy a tervezők egy síkra koncentrálva tervezzenek meg minden funkciót, létezik azonban olyan otthon is, ahol muszáj megtörni a teret, így kihasználva a vertikális terjeszkedés nyújtotta lehetőségeket. Gyakori megoldás, hogy a hálóhelyiséget az ilyen apró lakóterekben galériára helyezik. Adrian Iancu látványtervező is ezt a… Tovább »

Loft lakás merész zöld konyhával (6 kép)

Egyre népszerűbbek szerte a világon a loft lakások. Mit is jelent valójában az a szó, hogy loft? Általában régi, lerobbant, már használaton kívüli raktárak, gyárépületek felújításával, átalakításával létrehozott egybefüggő térből, terekből álló világos, nagy belmagasságú új lakás. A most bemutatásra kerülő lakótér is ezt az irányvonalat erősíti. A kibontott téglafal, a betonpadló, a betonból készült… Tovább »

6,2 m2 fürdőszoba loft stílusban (4 kép + alaprajz)

A fürdőszoba a feltöltődés, az ellazulás, a relaxáció fő színtere. Van, aki színekkel szereti körülvenni magát, van, aki a semleges, visszafogott stílust kedveli, ha pihenésre, megnyugvásra vágyik. Nem könnyű mindennek – kád, zuhany, mosdó, szekrények, szeparált vécé – helyet találni még akkor sem, ha relatíve nagy tér áll a rendelkezésünkre.  Ez a 6,2 négyzetméteres –… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!