Szárazépítészeti Design

Modern és funkcionális galéria kialakítás magyar tervezők által (13 kép)

Piciny hazánkból hozok most egy elképesztő elgondolású fiatalos hálógaléria kialakítást.  A lakás központi elemeként működő kétlépcsős hálógaléria ötletét egy fiatal pár álmodta meg.Egyformán törekedtünk a design és a funkcionalitás érvényesítésére, melynek keretein belül folytonosságot és homogenitást akartunk elérni úgy, hogy az közben a nő és férfi közötti különbözőséget is magába tudja foglalni. Az ágy ajtó… Tovább »

Nyitott lépcsők a beltérben 2. (10 kép)

Nyitott lépcső rálátást enged a különböző szintek közötti térre, így szerves részét alkotja a körülötte lévő helyiségnek. Határtalanul áramlik a fény a szintek között, mellyel sokkal tágasabb, otthonosabb hatást kelt.Megépítésénél nagyon fontos tényező a biztonság, ennek tudatában válasszuk ki a megfelelő világítást illetve a felhasznált alapanyagokat a kialakításához.Találtál kedvencet, melyet ha lehetne otthonodba varázsoltatnál? … Tetszett Neked?… Tovább »

Lépcső alatti térkihasználás – Mamm-Design által (6 kép)

Általában kihasználatlanul hagyjuk a lépcső alatti teret, vagyis komoly fejtörést okoz célszerű használata. A Mamm-Design egy egyszerű koncepciót kivitelezett ház-házban elven, és egy barkácsteret hozott létre ebben a dupla ferde síkban. Hiszen ha alaposabban átnézzük a képeket, akkor észrevehetjük, hogy ez a tér a meg lett növelve egy nyitható nyílászáróval a kültér felé. Kiviteleztetnéd az otthonodban? Egy varrós-öltögetős-olvasós… Tovább »

Nyitott lépcsők a beltérben (10 kép)

Nyitott lépcső rálátást enged a különböző szintek közötti térre, így szerves részét alkotja a körülötte lévő helyiségnek. Határtalanul áramlik a fény a szintek között, mellyel sokkal tágasabb, otthonosabb hatást kelt. Megépítésénél nagyon fontos tényező a biztonság, ennek tudatában válasszuk ki a megfelelő világítást illetve a felhasznált alapanyagokat a kialakításához. Találtál kedvencet, melyet ha lehetne otthonodba varázsoltatnál?… Tovább »

Kültéren díszelgő csigalépcsők (20 kép)

A csigalépcső látványos díszeleme egy családi háznak és igényes kiképzéssel igazi éke lehet még a kerti terasznak is. Kültéri felhasználási módját tekintve anyaga általában időtálló fémszerkezetű és a lépcsőfokok csúszásmentes kiképzésű burkolattal vannak ellátva. Funkcióját tekintve átlagos szintösszekötésekre alkalmas a házban, viszont teherhordásra vagy nagyobb tárgyak cipelésére nem ajánlott. Kis helyigényű, így maga a komplett… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!