Szárazépítészeti Design

Stílusos skandináv tetőtéri otthon (21 kép)

Tetőtérben élni életforma: van, aki szereti, van, aki ki nem állhatja, köztes út nem létezik. Egy tetőtéri otthonban mindennél fontosabb a fény, a világos színek, hogy a ferde falak nyomasztó érzését ellensúlyozni lehessen és becsalogassuk a napfényt a gerendák alá. A következő képeken bemutatott stockholmi otthont látva az embernek első pillanatban nem az jut eszébe,… Tovább »

Milyen egy spanyol imádnivalóan tökéletes ökootthon? Megmutatjuk! (11 kép)

Manapság kiemelkedő fontossággal bír a környezetvédelem, a környezettudatos életmód, hogy a jövő generációi is részesülhessenek a Föld jótéteményeiből. A környezettudatosság, a természet tisztelete az építészetben is egyre nagyobb szerephez jut.  Kiváló példája ennek a szemléletnek az a Madrid közelében épült ház, amely úgy szolgálja a fenntartható fejlődést, hogy közben a legnagyobb kényelmet nyújtja a benne… Tovább »

Tengerparti otthon a napsütötte Palm Beach-ről (11 kép)

Bemutatásra kerül most egy tengerparti rezidencia a floridai Palm Beach-ről, melyet a Krista Watterworth Design Studio valósított meg a megrendelői számára.A ház közösségi tereiben a fehér alapszínszín és a kékes-szürke pasztellesebb árnyalatát részesítették előnyben. A geometrikus formavilág és a klasszikusabb stílusú lakberendezés elemei ízléses összhangot alkotnak a terekben és a látványuk egy stílusos folytonosságot tükröz. Érdekessége az otthonnak, hogy a szülői… Tovább »

Svéd tágas tetőtéri otthon a barna és a fehér bűvöletében (20 kép)

Bemutatásra kerül most egy elegáns városi tetőtéri lakás, mely az svéd Norrbackagatan városában található.A fehér és melegbarna színhasználat keveredése, a napsütötte tágas terek, a modern-tradicionális lakberendezés és a skandináv letisztult stílus együttes ötvözeteként született meg ez az otthon, melynek alapterülete 2 szinten közel 120 m2.Amennyiben költözésre szánnád el magad, akkor bátran kutakodj további otthonok után az alábbi linken – mivel ez idő közben már gazdára lelt. Tradition Svéd… Tovább »

Elképesztően kedves vidéki otthon a tengerparton (15 kép)

Bemutatásra kerül most egy kedves vidéki otthon, mely az amerikai Katama Bay tengerpart közeli részén fekszik, Edgartown városában, Massachusetts államban. A fehér és meleg színű anyaghasználat, a napsütötte tágas helységek, a klasszikus lakberendezés és a tengerparti hangulat együttes ötvözeteként született meg ez az otthon, melyet a Martha Vineyard Interior Design csapata valósított meg a család számára.Fényképeszte: Eric Roth Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes… Tovább »

Ausztrál tengerparti otthon – tágas terek és a fehér bűvöletében (12 kép)

Bemutatásra kerül most egy hangulatos otthon, mely az ausztrál Sorrento tengerpart közeli részén fekszik. A fehér és meleg színű anyaghasználat, a tágas helységek, a klasszikus és modern lakberendezés együttes ötvözeteként született meg ez az otthon, melyet a Canny csapata valósított meg a család számára. Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem! Köszönöm!... Tovább »

Földszínekben pompázó elegáns lakásterv, melyben az extrafűszer a púderkék (12 kép)

Adott egy két hálószobás lakás az orosz Szentpéterváron, melyet átváltoztattak egy álomotthonná. Az elkövető Anton Valiev  volt, ki terveiben tökéletesen megálmodta a hagyományos és elegáns stílusvezetést.   Te beköltöznél?       Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem! Köszönöm!... Tovább »

Egy luxus kastélyi stílus Angliából (20 kép)

Egy 6000 négyzetméternyi területen fekvő ingatlan teljes átváltozása Roselind Wilson Design által, mely a korabeli londoni Mansoin háztömbben található. A komplex belsőépítészeti tervezet a megrendelő különleges egyéni igényeit kitűzve alkotott egy fényűző kortárs, minden igényt luxus színvonalon kiszolgáló otthont.                                  … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!