Szárazépítészeti Design

7. nap – Adventi kalendárium (11 kép + videó)

Mai napon kinyílt adventi kalendáriumunk hetedik ablaka is (kisebb technikai szünet után), melynek ünnepi tartalmát most elétek tárom.Egy izgalmas bejegyzés által kértem fel közös posztra a rajongóinkat – és a harmadik jelentkezőnk (harsonaszó) Pincz Panni (INOUT-HOME Építészet Design Dekor házigazdája) lett. Így a mai nap ezen bejegyzését elsőként neki szeretném ajánlani. ♥ A jelentkezés első feltétele egy számára kedves kedves idézet vagy gondolat megosztása, mely a közeledő ünnephez… Tovább »

2. nap – Adventi kalendárium (11 kép + videó)

Mai napon kinyílt adventi kalendáriumunk második ablaka is, melynek ünnepi tartalmát élvezhetitek most.Egy izgalmas bejegyzés által kértem fel közös posztra a rajongóinkat – és a második jelentkezőnk (harsonaszó) Kedves Annamária lett. Így a mai nap ezen bejegyzését elsőként neki szeretném ajánlani. ♥ A jelentkezés első feltétele egy számára kedves kedves idézet vagy gondolat megosztása, mely a közeledő ünnephez méltó.Annamária Ady Endre: Karácsony – Harang csendül… verséből ajánl egy… Tovább »

Otthon, otthon mézes-édes otthon (40 kép + recept)

Megkezdődött a mai nappal a csodás adventi várakozás és felkészülés a Karácsonyra. Ha jól meg tudod tervezni az előkészületeket, akkor semmiképpen nem a rohanás, kapkodás és idegbaj fogja főként jellemezni!Mindenképpen napokra (sőt inkább órákra) lebontva kell megszervezni, hogy melyik nap mit kellene előkészíteni, megvenni, kicsinosítani… Hidd el a tervezés fél egészség!  Most én pici segítséget… Tovább »

1. nap – Adventi kalendárium (11 kép + videó)

Mai napon kinyílt adventi kalendáriumunk első ablaka, melynek tartalma kerül most bemutatásra.Egy kedves játék keretében invitáltam közös alkotásra a rajongóinkat – és az első jelentkezőnk (dobpergés) Fehér Dóra lett. Így a mai nap ezen bejegyzését elsőként neki szeretném ajánlani. ♥ A jelentkezés első feltétele az volt, hogy a közeledő ünnephez méltó kedves idézetet vagy gondolatot írjon a felhívásra szólító képünk alá.Dóra… Tovább »

2014.11.30. Advent első vasárnapja

Ősi hagyományaink alapján 4 adventi angyal jön el hozzánk a Fény születése előtt. Ők készítenek fel minket a karácsony misztériumára, segítségükkel lelkünk és szívünk díszbe öltözik. Az adventi koszorú gyertyáinak színe e 4 angyal segítő energiáját hordozza – sorban a kék, piros, fehér és a lila. A gyertyagyújtás szimbolikája segíti az angyal elhívását otthonunkba –… Tovább »

11.12. Lélekemelő hangulatok és pillanatok (10 kép)

♥  közelgő Ünnepek  ♥  őszi termések  ♥  borostyán   ♥  kakaós sütemény  ♥  csillagszóró  ♥  kézzel varrt filcdísz  ♥  sárguló levelek  ♥  mécses  ♥  avar  ♥  gyertya  ♥ Egy naponta frissülő válogatás a tumblr számos mesés képe közül, mely inspirációkat és ötleteket adnak a közelgő Ünnepekre! Kellemes kikapcsolódást hozzá! Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes… Tovább »

11.11. Lélekemelő hangulatok és pillanatok (10 kép)

♥  közelgő Ünnepek  ♥  Adventi kalendárium  ♥  süti receptek olvasása   ♥  fahéj  ♥  Télapónak levél  ♥  mézeskalács  ♥  cukorpálca  ♥  mécses  ♥  ajándék  ♥  gyertya  ♥ Egy naponta frissülő válogatás a tumblr számos mesés képe közül, mely inspirációkat és ötleteket adnak a közelgő Ünnepekre! Kellemes kikapcsolódást hozzá!   Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!