Szárazépítészeti Design

Ausztrál tengerparti otthon – tágas terek és a fehér bűvöletében (12 kép)

Bemutatásra kerül most egy hangulatos otthon, mely az ausztrál Sorrento tengerpart közeli részén fekszik. A fehér és meleg színű anyaghasználat, a tágas helységek, a klasszikus és modern lakberendezés együttes ötvözeteként született meg ez az otthon, melyet a Canny csapata valósított meg a család számára. Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem! Köszönöm!... Tovább »

A kenguruk földjéről egy tágas és kényelmes vidéki otthon (16 kép)

Bemutatásra kerül most egy csodás kortárs családiház, mely az ausztráliai Quedjinup-ben található. A tágas-napsütötte terek, a fafelületetek szeretete, izgalmas-dinamikus színhasználat együttes ötvözeteként született meg ez az otthon, melyet a The Rural Building Company valósított meg a megrendelői számára.Csodás felvételeket készítette: Joel Barbitta                Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési… Tovább »

Ausztrál tengerparti otthon Walter Barda elképzelésében (11 kép)

Walter Barda Design nemrégen fejezte be ezt a bámulatos tengerparti otthont, mely Watsons Bay-en található. (Sydney, Ausztrália)A képeket végignézve egyből két kedvenc helyem lett – az egyik a tetőterasz a csodás épített kemencéjével – a másik a fürdőkád…  Neked van kedvenc zugod ebben az otthonban? ♥ Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.Így nem maradsz… Tovább »

Egy ausztrál otthon, mely egy japán női nevet visel – Azumi 杏美 (13 kép)

Mai napra egy japán női nevet viselő otthont hoztam. Egyszerűen Azumi a neve, melynek jelentése biztonságos hely. Ez az elegáns otthon Burns Beach külvárosában található Ausztráliában. 4 hálószobával és 2 fürdőszobával várja Zen stílusban berendezve új tulajdonosaikat. Sőt, ha beleszerettél – akkor meg is vásárolhatod. 🙂 KATTINTS IDE, ha felkeltette az érdeklődésedet. Az otthon tökéletes megjelenítése… Tovább »

Új-Zélandon épült letisztult családi otthon (20 kép)

Ez a kortárs családi otthon az Új-Zélandi Snells Beach-en található, melyet a Glamuzina Paterson építésziroda tervezett egy öt tagú család számára. A Brick Bay House egy építészeti tanulmány, mely bemutatja a lakótér és külső környezeti táj közvetlen és közvetett elválaszthatatlan kapcsolatát. Az épület külső jegyeit tekintve inkább egy L alakú mezőgazdasági épületre “Elegant Shed” hasonlít, mely  az adott táj lankás domborzatán… Tovább »

Tengerparti családi ház Ausztráliából (18 kép)

Ausztrália Pittwater tengerparti városába telepedő nyugdíjas korú házaspár felkérte Andrew Burges építész csapatát, hogy tervezzen számukra a környezetbe tökéletesen illeszkedő otthont. Az otthon méreteit jellemzi, hogy népes család tölti itt a hétvégéit, saját gyermekeik és számos unoka érkezik napokra látogatóba a nagyszülőkhöz. A ház külső karakterének bele kellett illeszkednie a korábban épült Palm Beach-i házak miliőjébe,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!