Szárazépítészeti Design

6,2 m2 fürdőszoba loft stílusban (4 kép + alaprajz)

A fürdőszoba a feltöltődés, az ellazulás, a relaxáció fő színtere. Van, aki színekkel szereti körülvenni magát, van, aki a semleges, visszafogott stílust kedveli, ha pihenésre, megnyugvásra vágyik.

Nem könnyű mindennek – kád, zuhany, mosdó, szekrények, szeparált vécé – helyet találni még akkor sem, ha relatíve nagy tér áll a rendelkezésünkre. 

Ez a 6,2 négyzetméteres – fehér-szürke színösszeállítású, fa kiegészítőkkel otthonossá varázsolt – fürdő kiváló példája annak, hogyan kell egy keskeny helyiséget a legoptimálisabban kihasználni. A falon körbefutó fehér metrócsempe és az egymással szembeállított tükrök optikailag tágítják a teret, a sarokban álló, szegély nélküli zuhany mintha ott se lenne, szinte lebeg a helyiségben.
A tárolók kiválasztásakor is szem előtt tartották a fürdő alaprajzát: falra szerelhető, keskeny szekrények rejtik a tulajdonosok fürdőszobai kellékeit.
Tervező: Ekaterina Serafimovich
Írta: R. Fonyó Barbara

file1425981313file1425981322file1425981333file1425981346file1425983790

Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.
Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem!

Köszönöm!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!