Szárazépítészeti Design

Élő zöldfal, mesés panoráma, minimál stílus – mindez egy csodás ukrán apartmanban (17 kép)

Amikor gyönyörű kilátás nyílik egy panorámás apartman ablakaiból, akkor a tervezők elkezdenek gondolkodni azon, mely kialakítás által egyesülhetne a táj a belső térrel. Ebből a koncepcióból jött létre egy igazi oázis a lakásban, mely a ukrán Dnyipropetrovszkben található. Az otthon adottságait tekintve luxus kilátás nyílik a Dnyeper folyóra, és lakberendezésével ezt az előnyt szerették volna méltón kihangsúlyozni.
A függőleges kertek közötti térben a nagy ablakos panoráma biztosítja egész évben a tavaszias hangulatot, melyet a SVOYA Stúdió természetes minimál stílussal párosított a lakásban.

001-green-apartment-svoya-studio 002-green-apartment-svoya-studio 003-green-apartment-svoya-studio 004-green-apartment-svoya-studio 005-green-apartment-svoya-studio 006-green-apartment-svoya-studio 007-green-apartment-svoya-studio 008-green-apartment-svoya-studio 009-green-apartment-svoya-studio 010-green-apartment-svoya-studio 011-green-apartment-svoya-studio 012-green-apartment-svoya-studio 013-green-apartment-svoya-studio 014-green-apartment-svoya-studio 015-green-apartment-svoya-studio 016-green-apartment-svoya-studio 017-green-apartment-svoya-studio

Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.
Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem!

Köszönöm!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!