Szárazépítészeti Design

Fiatalosan dinamikus lakás életkezdőknek ajánlva (10 kép)

Egy kis alapterületű lakásban minden funkciónak és tárgynak előre meg kell tervezni a végleges helyét és módját. Az ötlettől a tervezésen át a végleges kialakításig – minden tényezőt aprólékosan át kell gondolni, hiszen nem lehetnek felesleges használati tárgyak a helyszűke miatt. Minden bútornak, kialakított résznek célja van, mely akár több funkcióval is felruházható.
Ráadásul elvárjuk, hogy jól is nézzen ki az összhatás? Ilyenkor célszerű egy lakberendező vagy belsőépítész tanácsait elfogadnunk!  
Most Felipe Campolina egy brazil lakberendező ötleteit mutatjuk be, hogy ő miként rendezne be egy 29 m2 lakást.

one-room-apartmentwhite-marble-floor

A valóban apró térben, mely mindössze 29 m2 – kényelmi szempontoknak megfelelően sikerült látványilag szétosztani funkcionalitásában az adott teret. 

lucite-eames-chaisneutral-color-design-600x600adorable-small-kitchen-600x300

Színhasználatát tekintve inkább a semleges és a világos árnyalatú színekkel kombinál, melynek látványi hatása az, hogy a tér sokkal nyitottabbnak tűnik összhatásában.

midcentury-entertainment-centermirrored-closet-600x600apartment-bedroom-design

Egy okos függönyözési megoldással a hálószobai rész leválasztható válik.

bright-white-bathroom

A fürdőszobai térben is a fehér és világos árnyalatok dominálnak. A közel 4 m2 helyiség egyik oldalfalán egy meglepően tágas pult és egy  íves sarokzuhanyzó lett betervezve.
A mellékelt alaprajz bal oldala a kiindulási állapotot mutatja. A jobb oldali alaprajz pedig a látványtervek által kialakítandó lakást szemlélteti számunkra.

apartment-floorplan3

Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.
Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem!

Köszönöm!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!