Szárazépítészeti Design

Provance-i csodálatos francia birtok Scottsdale-ben (15 kép)

David Michael Miller Associates munkái közé tartozik ez a szép vidéki francia birtok, melynek pikantériája, hogy az arizonai Scottsdale-ban található.
Az otthont újonnan építették, melynél hűen követték a Dél-Franciaországra jellemző provance-i építészeti és lakberendezési stílust. Hatását még jobban erősítette, hogy számos alapanyag beszerzési lelőhelye is innen származik.
Belépve az otthon ajtaján egy vidéki időutazásban veszünk részt, hisz az adott tér kialakítása és kiegészítők együttes látványa nemes egyszerűséggel magával ragad és rabul ejt.
A belső terekben erre a stílusra jellemző alapanyag került felhasználásra: a natúr hatású kőburkolatok, az antikolt festésű falak, a repesztett látszógerendás mennyezet, rusztikus hatású nyílászárók és a nem hivalkodó kovácsoltvas kiegészítők és a számos ódon használati tárgy.

Fényképész: Werner Segarra

001-french-estate-david-michael-miller-associates 003-french-estate-david-michael-miller-associates 004-french-estate-david-michael-miller-associates 005b-french-estate-david-michael-miller-associates 006-french-estate-david-michael-miller-associates 007-french-estate-david-michael-miller-associates 008-french-estate-david-michael-miller-associates 009-french-estate-david-michael-miller-associates 010-french-estate-david-michael-miller-associates 011-french-estate-david-michael-miller-associates 012-french-estate-david-michael-miller-associates 013-french-estate-david-michael-miller-associates 014-french-estate-david-michael-miller-associates 015-french-estate-david-michael-miller-associates 016-french-estate-david-michael-miller-associates

Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design népes táborához, melyet ITT is megtehetsz.
Így nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem!

Köszönöm!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!